7.6 C
Janja
Četvrtak, 25.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeU četvrtak i petak u Zvorniku zbog biciklističke trke, zastoji u saobraćaju

U četvrtak i petak u Zvorniku zbog biciklističke trke, zastoji u saobraćaju

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

U četvrtak, 18. aprila, i petak, 19. aprila, kroz Zvornik će proći učesnici sportske manifestacije Međunarodne biciklističke trke „Beograd–Banjaluka“, zbog čega će u četvrtak u periodu od 12:00h do 15:30 sati, biti na snazi sukcesivna obustava saobraćaja na dionicama magistralnog puta M-19 Pilica-Кozluk-Zvornik-Milići-Vlasenica.

Također, u petak u periodu od 11:30h do 15:00 sati, na snazi će biti sukcesivna obustava saobraćaja na dionicama magistralnog puta M-19 Vlasenica-Zvornik-Кozluk-Donja Pilica.

U navedenom periodu na snazi će biti totalna obustava saobraćaja za teretna motorna vozila.

Na području samog grada u četvrtak u vremenu od 13:45h do 14:30h i u petak od 12:30h do 13:00h, za saobraćaj će biti zatvoreni dijelovi gradskih ulica Patrijarha Pavla i Svetog Save.
Dijelovi koji će biti zatvoreni su u ulici Patrijarha Pavla od semaforizovane raskrsnice kod pijace do ukrštanja sa ulicom Sveti Sava i ulicom Trg Кralja Petra Prvog Кarađorđevića i dalje ulicom Svetog Save do ukrštanja sa magistralnim putem, kod Кesine pumpe. U ovim dijelovima ulica sva nepropisno parkirana vozila biće uklonjena sa kolovoza i trotoara.

Biciklistička trka „Beograd–Banjaluka“ biće održana od 18. do 21. aprila uz učešće 176 biciklista iz 30 zemalja.

Budući da će tokom zastoja nastati duže kolone vozila, iz policijske uprave mole sve vozače na strpljenje i mir.

/podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti