15.8 C
Janja
Petak, 29.03.2024.
NaslovnicaPodrinjeBratunacBratunac: Sanirano 14 klizišta na regionalnom putu

Bratunac: Sanirano 14 klizišta na regionalnom putu

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Načelnik opštine Bratunac Nedeljko Mlađenović i Ministar saobraćaja i veza RS-a Neđo Trninić prisustvovali su juče obilježavanju završetka radova na sanaciji 14 klizišta na regionalnom putu Drinjača-Bratunac-Skelani.
 
Oni su ocijenili da je završena najkompleksnija i najskuplja dionica za izgradnju po cjelokupnom projektu “Sanacija oštećenja na putevima u RS-u izazvanih poplavama 2014.godine”. Ukupna vrijednost završenih radova je 5,8 miliona maraka.
 
“Radovi su bili izuzetno složeni i zahtjevni a preduzeće “Zvornik-putevi” je ovaj posao završilo veoma kvalitetno i uspješno. Nadam se da su na ovaj način trajno riješeni problemi klizišta na ovoj dionici puta, koji su se javljali i prije poplava 2014.godine”, ocijenio je Trninić.
 
On je rekao da su radovi na sanaciji oštećenja na tom putu finansirani iz sredstava Svjetske banke.
 
Prisustvujući primopredaji radova Načelnik bratunačke opštine Nedeljko Mlađenović izjavio je novinarima da se radi o veoma značajnom projektu.
 
“Ovi radovi su veoma kvalitetno izvedeni i nadamo se da će ovaj put, pored puta Konjević Polje-Bratunac, dobiti mnogo veći značaj nakon izgradnje graničnog prelaza na Drini kod Bratunca, čiji završetak očekujemo u narednoj godini”, rekao je Mlađenović.”
 
Na regionalnom putu Drinjača-Bratunac sanirano je 11 klizišta a na dionici Bratunac-Skelani 3 klizišta.
 
opštinabratunac.com/podrinjemedia.ba
 
 
 

Najnovije vijesti