18.6 C
Janja
Petak, 29.03.2024.
NaslovnicaPodrinjeOpština Srebrenica: Saopštenje za javnost

Opština Srebrenica: Saopštenje za javnost

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Obavještava se zainteresovana javnost da je dana 23.07.2019. godine investitor DOO “Srebreničanka” Srebrenica iz Srebrenice predao Odjeljenju za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Opštinske uprave Opštine Srebrenice Zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za dogradnju privremenog pomoćnog objekta-kotlovnice uz postojeći poslovno-proizvodni objekat “Srebreničanka” d.o.o. Srebrenica u naselju Baratova, opština Srebrenica.

Zainteresovana javnost može izvršiti besplatan uvid u Zahtjev za izdavanje ekološke dozvole i priloženu dokumentaciju, odnosno dokaz uz zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za dogradnju privremenog pomoćnog objekta-kotlovnice uz postojeći poslovno-proizvodni objekat “Srebreničanka” d.o.o. Srebrenica u naselju Baratova, opština Srebrenica.

Uvid se može izvršiti u prostorijama opštinske uprave opštine Srebrenica, u kancelariji broj: 30 – Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove u periodu od 25.07.2019. godine do 24.08.2019. godine.

U ovom roku zainteresovana javnost može podnijeti Odjeljenju za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove mišljenje o Zahtjevu i priloženoj dokumentaciji, u pisanoj formi, stoji u saopštenju Načelnika odjeljena za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove opštine Srebrenica.

podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti