1.5 C
Janja
Subota, 20.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeSrebrenica: Već dva dana u funkciji "e-Matičar" - podizanje dokumenata putem interneta

Srebrenica: Već dva dana u funkciji “e-Matičar” – podizanje dokumenata putem interneta

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Opštinska uprava Srebrenica omogućava licima čije se matične knjige vode u Opštini Srebrenica, da putem internet stranice “eMatičar” mogu poručiti izvod iz matične knjige rođenih, izvod iz matične knjige vjenčanih, izvod iz matične knjige umrlih i uvjerenje iz knjige državljana.

Popunjavanjem elektronskog obrasca za željeni izvod, naručioc se obavezuje na unos tačnih podataka o traženom izvodu, te unosu tačne poštanske adrese za dostavu izvoda, a pošiljke će se slati preporučeno sa dostavnicom (neposredna dostava) na adresu naznačenu u obrascu.

Zahtjev mogu podnijeti: lica na koje se podaci odnose, njegov punomoćnik, član njegove uže porodice, usvojilac ili staralac – član 54. Zakona o matičnim knjigama (“Službeni glasnik Republike Srpske”, broj: 111/09, 43/13 i 66/18).

Molimo Vas da izaberete dokument koji naručujete, popunite i pošaljete obrazac i da postupite po uputstvu koje ćete dobiti na elektronsku adresu koju ste naveli u obrascu.

Nakon što postupite po uputstvu, Odjeljenje za opštu upravu će Vam poslati tražena dokumenta poštom na adresu koju ste naveli u obrascu. Molimo Vas da imate u vidu da brzina kojom ćete dobiti pošiljku sa traženim dokumentima ne zavisi od Opštinske uprave opštine Srebrenica.

Za sve informacije možete se obratiti na e-mail adresu ematicar@srebernica.gov.ba ili na broj telefona: +387 (0)56 445-236 (Matični ured Opštinske uprave Srebrenica).

Direktan link – OVDJE.

/podrinjemedia.ba/opština Srebrenica.

 

Najnovije vijesti