14.3 C
Janja
Četvrtak, 25.04.2024.
NaslovnicaAktuelnostiBorac iz Janje pred novim izazovom

Borac iz Janje pred novim izazovom

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Prema najavama dopisnika “Dnevnog avaza” koji je prisustvovao jučerašnjem ceremonijalnom vaganju KSW 51, inače najjače evropske asocijacije u mješovitim borilačkim vještinama, naš Janjarac Ermin Junuzović, u svijetu sporta poznat kao Erko Jun, večeras u 19 h kreće u novi borilački spektakl.

U borbi večeri borit će se s nekada petostruko najjačim čovjekom svijeta Mariušom Puđanovskim (Mariusz Pudzianovsky). Naš borac je do sada upisao sve tri pobjede iz dosadašnja tri ulaska u kavez, dok je nekadašnji petostruko najjači čovjek na svijetu u oktagon ulazio 19 puta, a 12 puta je izašao kao pobjednik.

O Erminu Junuzoviću, njegovim pobjedama i uopšte životnom putu, televizija “Podrinje” je pisala tokom maja mjeseca ove godine. Iako živi i radi već dugo izvan domovine, on u svoje bitke i pobjede uvijek ide ogrnut zastavom Bosne i Hercegovine.

Nama ne preostaje ništa drugo nego da učimo iz njegovog primjera, navijamo za njega i pogledamo novu veliku pobjedu za našeg junaka iz Podrinja i Janje. Preliminarne borbe počinju u 19 sati, a TV prijenos ovog borilačkog spektakla možete pratiti na programu RTL 2 od 22 sata kada kreće glavni dio programa.

Autor: Elvir Ibrišimović

Podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti