5.9 C
Janja
Četvrtak, 18.04.2024.
NaslovnicaAktuelnostiNajava: "Podrinjska hronika" - uživo - gost dr. Edin Ramić - nedjelja...

Najava: “Podrinjska hronika” – uživo – gost dr. Edin Ramić – nedjelja od 18:00h

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Kao što ste vjerujemo već navikli, svake nedjelje od 18:00 do 20:00h na kanalu TV Podrinje emituje se uživo emisija “Podrinjska hronika”. Ista je dijaloško – obrazovno – edukativno zabavnog sadržaja, gdje putem facebook strima u istoj učestvuju i sami gledaoci. Pored toga emituju se brojni prilozi koji su obilježili sedmicu u Podrinju, kao i dosta lijepe muzike, od izvorne pa do sevdaha.

Posebnu pažnju svake nedjelje izazove dio emisije u kojoj redakcija se potrudi da dovede nekog gosta, iz svih sfera života, a naravno nastoje se pratiti akteulna dešavanja u Podrinju, odnosno u Bosni i Hercegovini.

Već u nedjelju, pred nama 1. decembra 2019. godine, gost emisije “Podrinjska hronika” biće dr. Edin Ramić – ministar raseljenih osoba i izbjeglica u Vladi FBiH. Za njega kažu da je “narodni ministar”, jer je u pitanju rijedak ministar koji većinu vremena provodi baš sa običnim narodom, saslušavajući njhove probleme i priče, te iznalazi rješenja za iste.

Edin Ramić na Kučić Kuli – Zvornik

Mislimo da za ministra Ramića nema osobe u BiH, ali i našoj dijaspori, a da nije čula, saznala i upoznata sa njegovim radom. Zbog toga je redakcija TV Podrinje nastojala da upravo on bude gost u već navedenoj emisiji.

Gostovanje, 1. decembar 2019. godine od 18:00h.

Kako gledati TV Podrinje?

Televizija Podrinje emituje se putem interneta, tzv. IPTV televizija, i postoji u platformi paketa: Moja TV BiH, Dobra TV HD, Max TV Brčko, Neon Solucije – Kalesija, na portal https://podrinjemedia.ba /rubrika uživot tv), te putem brojnih drugih IPTV operatera koji puštaju širom svijeta signal ove bosanskohercegovačke podrinjske televizije. Za one koji ne mogu pratiti putem TV ekrana, emisiju možete pogledati i putem facebook strima na stranici Podrinjemedia – klikni ovdje.

Nudimo Vam priliku da i Vi postavite pitanje dr. Edinu Ramiću. To možete učiniti do subote naveče (do 20:00h) i to samo putem e-maila zvornik@podrinjemedia.ba a ukoliko pristigne veliki broj pitanja, mi ćemo nasumično izabrati nekoliko, jer ograničeni smo sa vremenom. Hvala Vam i molimo Vas da ovu vijest proširite putem društevenih ali i drugih mreža.

/podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti