5.4 C
Janja
Četvrtak, 18.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeKozluk: U petak, 20. decembra, u posjeti potpredsjednik manjeg bh entiteta Ramiz...

Kozluk: U petak, 20. decembra, u posjeti potpredsjednik manjeg bh entiteta Ramiz Salkić

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Iako težak podrinjski život, ljudi iz naselja Kozluk, patriotski i iz ljubavi prema svome rodnom topraku, neumorno rade na poboljšanju uslova života za cijelu zajednicu, bez obzira na naciju i vjeru.

Bezbroj projekata je urađeno, neki su i dalje u fazi izgradnje, dok je dosta toga još planirano u budućnosti.

Tako su preko Medžlisa IZ Zvornik, skoro, na vakufskom zemljištu, otvorili dječije igralište za potrebe najmlađih, gdje se sva djeca mogu okupljati, upoznavati, družiti i sticati nova prijateljstva, a time graditi i bolju budućnost za sve nas pored Drine.

Međutim, igralište, umjesto da bude sve ovo navedeno, nekome je zasmetalo do te mjere da su na “podmukli – kukavički” način, usljed mraka i guste magle devastirali isto, ali da su znali da će to Kozlučanima dati samo još veću volju, snagu i motiv za napredak, sigurno ne bi to uradili.

U povodu navedenog vandalskog čina, u posjetu i u obilazak Kozluka dolazi potpredsjednik manjeg BiH entiteta mr. Ramiz Salkic. Posjeta Kozluku zakazana je za petak, 20. decembra.
Gospodin Salkić bi će prisutan na džuma namazu, a nakon toga u planu održavanje sastanka zbog nedavnog događaja. Naravno biće i drugih tema, posebno tema oko problema povratnika u Kozluku i cijelom Podrinju.

Poziv svima da u što većem broju dođete i eventualno iznesete svoje probleme i stavove potpredsjedniku manjeg bh entitetata.

/podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti