6.5 C
Janja
Srijeda, 24.04.2024.
NaslovnicaAktuelnosti(VIDEO) Donji Šepak: Katastrofalne posljedice ekplozije na benziskoj pumpi

(VIDEO) Donji Šepak: Katastrofalne posljedice ekplozije na benziskoj pumpi

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

U Donjem Šepku, jutros, 23. decembra, scene kao iz nekih holivudskih filmova. Ekplozija, požari, uništeni automobili, mnogi povrijeđeni…

Oko 10:40h Policijska stanica Kozluk zaprimila je poziv o požaru na benziskoj pumpi “Nešković” u Donjem Šepku. Ispostavilo se da se radi o velikoj ekploziji, uzrokovana zabijanjem automobila u jednu od crpnih pumpi auto-gasa.

Usljed istog prvo je došlo do požara a zatim i do velike ekplozije. Koliko je snažna bila sva auta koja su prolazila magistralom, usljed detonacije uveliko su oštećena, pa čak i kuće i stambeni objekti preko puta.

Prema pisanjima mnogih medija jedna osoba je izgubila života, a po riječima direktora “Bolnice Zvornik” Ivana Popovića – do sada je najmanje 7 do 8 osoba teže ili lakše povrijeđeno. Popović ističe da su na teren odmah poslata sva sanitetska vozila,  a u pomoć su pristigli i iz Bijeljine, kao i iz susjedne Loznice.

Usljed težih povreda, jedna osoba odmah je prebačena na UKC Tuzla, a jedna u Banja Luku. 

Trenutno dok ovo pišemo (13:00h) saobraćaj iz pravca Zvornik – Bijeljina i obratno je u potpunosti zaustavljen, a vozači se snalaze pronalazeći alternativne putne pravce.

Saobraćaj će biti obustavljen sve do okončanja istrage.

/Podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti