8.1 C
Janja
Utorak, 16.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeJanjaJANJA: Nastup Jasmina Hasića i donatorsko veče za FK.Podrinje

JANJA: Nastup Jasmina Hasića i donatorsko veče za FK.Podrinje

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Fudbalski klub „Podrinje“ je u protekloj sezoni osvjetlao obraz Janji, kada je u pitanju sportski život. Iako je imao ozbiljne finansijske probleme, ovaj fudbalski ponos Janje je sa hrabrim i istrajnim igračima i rukovodstvom krenuo u novu sportsku sezonu. Nakon odigranih 14 kola FK Podrinje je na šestom mjestu prve lige RS, što je solidan rezultat, s obzirom na okolnosti u kakvim se klub nalazi.

Finansiska podrška iz entitetskog i opštinskog budžeta je sve manja iz godine u godinu, pa je rukovodstvo kluba otpočelo sa razvojem strategije za finansisku samoodrživost kluba, a samim tim i sportskog života u Janji. Jedna od tih mjera su i donatorske večeri za ljubitelje FK.Podrinja i sportskog života u Janji.

U tom smislu se prema riječima Mirsada Trnovca predsjednika upravnog odbora fudbalskog kluba ovih dana tačnije 3.01.2020.godine priređuje i donatorsko PLAVO VEČE. Na donatorskoj večeri nastupat će JASMIN HASIĆ u restoranu BOSNA u Janji, a kako saznajemo od predsjednika upravnog odbora FK.“Podrinje“ informacije za ovaj događaj se mogu obaviti putem telefona 065/397-361.

Redakcija televizije “Podrinje” ovom prilikom u znak podrške sportskom životu i odgoju omladine u Janji prenosi sugestije rukovodstva kluba građanima da spoje ugodno s korisnim te budu učesnici donatorske PLAVE VEČERI u restoranu BOSNA.  

Autor: Elvir Ibrišimović

Podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti