19.7 C
Janja
Petak, 01.12.2023.
NaslovnicaSportTuzla: Zvorničanin Ejub Mehmedović proglašen za najuspješnijeg trenera za prošlu godinu

Tuzla: Zvorničanin Ejub Mehmedović proglašen za najuspješnijeg trenera za prošlu godinu

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Na izboru najuspješnijeg sportiste Tuzlanskog kantona, koje se održalo jučer (sinoć) i to 26-to po redu, Ejub Mehmedović, aktuelni član OKI “Drina” Sapna, izabran je za NAJUSPJEŠNIJEG TRENERA U SPORTU OSOBA SA INVALIDITEOM TUZLANSKOG KANTONA za prošlu godinu.

Ejub Mehmedović je dugogodišnji član najuspješnije naše selekcije, reprezentacije Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci. Sa istom je osvajao evropska, svijetska ali i olimpijska odličja.

Pored Mehmedovića iz OKI “Drina” Sapna, Jasmin Brkić proglašen je za ” Najuspješniji sportista u sportu osoba sa invaliditetom ” na području TK. Sigurno mladi i perspektivni igrač pred kojim je svijetla budućnost kako u klubu tako i u reprezentaciji.

Iz odbojkaškog kluba invalida “Drina” su prezadovoljni rezultatima kluba i ovog izbora te naglašavaju: Želimo se zahvaliti svim onim koji su pružali i koji pružaju podršku u toku takmičenja ,a i pored te ovom prilikom želimo iskreno čestitati Ejubu i Jasminu na ostvarenim rezultatima te smatramo da u nastavku karijere će opravdati naša očekivanja. Sportski pozdrav.

Napominjemo, obojica navedenih članova OKI “Drina” su reprezentativci Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci.

Čestitamo.

Najnovije vijesti