19.7 C
Janja
Petak, 01.12.2023.
NaslovnicaPodrinjePU Zvornik: Sankcionisana 252 učesnika u saobraćaju zbog neadekvatne upotrebe mobilnog telefona

PU Zvornik: Sankcionisana 252 učesnika u saobraćaju zbog neadekvatne upotrebe mobilnog telefona

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Na području Policijske uprave Zvornik, u periodu od 01.02. do 29.02.2020. godine, realizovana je regionalna akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, sa akcentom na kontrolu vozača koji neadekvatno koriste mobilni telefon za vrijeme vožnje kao i kontrolu pješaka koji koriste mobilni telefon za vrijeme kretanja po kolovozu.

Tokom navedene akcije, policijski službenici Policijske uprave Zvornik su kontrolisali 1103 učesnika u saobraćaju, od kojih je 1098 sankcionisano. Od ukupnog broja kontrolisanih, 252 učesnika su sankcionisana zbog neadekvatne upotrebe mobilnog telefona u saobraćaju, od čega su sankcionisana 174 vozača i 78 pješaka. Takođe, tokom akcije evidentirano je i 846 prekršaja po drugim osnovama iz oblasti bezbjednosti saobraćaja.

Policijski službenici će i u narednom periodu nastaviti sa preduzimanjem pojačanih aktivnosti s ciljem poboljšanja bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju. Policijska uprava Zvornik apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju zakonske odredbe, i tako zaštite sebe, ali i druge učesnike u saobraćaju.

/podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti