4.8 C
Janja
Srijeda, 29.11.2023.
NaslovnicaZanimljivostiIPTV platforma Dobra TV od danas besplatna sve do proglašenja kraja pandemije...

IPTV platforma Dobra TV od danas besplatna sve do proglašenja kraja pandemije Korona – virusa

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

IPTV platforma Dobra HD TV na kojoj se između ostalih brojnih tv kanala emituje i televizija Podrinje, donijela je odluku da zbog novonastale situacije u svijetu, svima zainteresovanim nudi potpuno besplatno gledanje svih programskih sadržaja. Ovo će potrajati sve dok u svijetu ne proglasi se završetak pandemije korona – virusa.

U njihovom obavještenju navedeno je sljedeće:

Povodom globalne krize uzrokovane pandemijom Korona virusa, a u cilju da svim građanima regiona koji žive u zemljama bivše Jugoslavije i dijaspore obezbijedimo mogućnost da prate na svom jeziku TV kanale i radio stanice iz domovine, kolektiv Dobre Televizije, A1 TV NETWORK INTERNATIONAL SL Španija, kao i svi naši partneri članovi RTV Mreže Dobra TV, i partneri koji distribuiraju našu zajedničku platformu Dobra TV, donjeli smo odluku da od danas pa sve do proglašenja kraja pandemije za sve zainteresirane građane damo potpuno besplatno korisničke račune.

Ukoliko imate bilo koji android box, MAG uređaj, smartphone, PC Amazon Fire Stick ili SMART TV, instalirajte odmah našu aplikaciju Dobra TV sa Google Play Store, ili IPTV Smarters Player sa Apple Store, i posjetite naš portal www.dobratv.com kako bi ste se registrirali i dobili upute kako da aktivirate platformu.

Na našem portalu na linku UPUTSTVA nalaze se detaljne upute vezane za aktivaciju. Zajednički smo prebrodili sve nedaće, a uz Božiju pomoć prebrodićemo i ovu! Pratite uputstva vlada zemlje u kojoj se nalazite, i pratite naše kanale. Sretno i ŽIVI BILI! Za sve dodatne informacije možete se obratiti na naš dežurni telefon +387 33 971 305.

 

Najnovije vijesti