3.7 C
Janja
Utorak, 19.03.2024.
NaslovnicaApeli za pomoćPonovo kada je najteže HO "Help Others" Salzburg je tu - podjela...

Ponovo kada je najteže HO “Help Others” Salzburg je tu – podjela 5 hiljada zaštitnih maski

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Jedna od najprovjerenijih i najsigurnijih, a svojim dosadašnjim radom kroz bezbroj humanih akcija to je i  dokazala, Humanitarna organizacija “Help Others” – Salzburg, koju predvodi Zvorničanin (Jusići) Dževad Islamović, danas je još jednom pokazala i da onda kada nam svima “gori pod nogama” prva je koja se uključi u pomoć svima kojima je ista potrebna, posebno stanovnicima Podrinja.

Dom zdravlja Sapna

Naime, zahvaljujući dobroj i međusobnoj saradnji sa Humanitarnom organizacijom Pomozi.ba, HO “Help Others” je obezbjedila 5 hiljada zaštitnih maski koje će biti podjeljenje na području Srednjeg Podrinja.

Krizni štab Đulići – Kučić Kula

Akcija podjele započela je danas, gdje su hrabri i uvijek spremni za pomoć, volonteri ove organizacije skoro hiljadu zaštitnih maski podjelili i to u Dom zdravlja Sapnu i u Krizni štab Đulići – Kučić Kula.

Volonteri će već sutra donirati nekoliko stotina Domu zdravlja Zvornik, zatim Domu zdravlja Bratunac, ambulanti u Kozluku, Domu zdravlja u Janji, kao i policijskim stanicama u Sapni i Kozluku, a akcija ove vrste, će biti završena u ponedjeljak podjelom zaštitnih maski Socijalnom u Sapni.

Narednih dana, rukovodilac ove Humanitarne organizacije nastojat će na sve moguće načine pribaviti isto toliko i zaštitnih rukavica koje će također preko volonetara podjeliti na prostoru Srednjeg Podrinja.

Ako i Vi želite da pomognete rad ove humanitarne organizacije to možete učiniti na neki od sljedećih računa:

Uključi se i pomozi! Blago onoj ruci koja daje.

/podrinjemedia.ba

 

Najnovije vijesti