5.9 C
Janja
Petak, 19.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeBratunacI zamjenik načelnika Bratunca, Salih Dubičić aktivan u suzbijanju virusa - svi...

I zamjenik načelnika Bratunca, Salih Dubičić aktivan u suzbijanju virusa – svi moramo dati svoj maksimum

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

U teškom vremenu kako je trenutno kod nas i borbi protiv korona virusa svi ulažu svoj maksimum. Neko na ovaj ili onaj način, ali uglavnom ovo je globalni problem koji samo zajedno i složno možemo lakše prevazići.

Lijep primjer nam dolazi iz Bratunca, gdje je danas zamjenik načelnika ovog lijepog gradića na obalama Drine, Salih Dubičić sa svojim komšijama i prijateljima, uz trenutno raspoloživu mehanizaciju, traktor sa prskalicama i ručnim prskalicama vršio dezinfekciju ulica.

Na sve ovo zamjenik Dubičić kaže:

U danima koji nam slijede svi možemo dati svoj doprinos kako bi se sačuvali od virusa corona,moramo biti savjesni i odgovorni,pratiti upute i savjete od stručnih ljudi. Danas smo na području naše opštine Bratunac pokrenuli akciju dezinfekcije a sve u cilju sprečavanja širenja zaraze. Da su ovako ozbiljno shvatali situaciju u Italiji i drugim zemljama kao što smo mi u BiH, te pokrenuli sve ove aktivnosti virus corona ne bi uzeo ovolikog maha. Budimo odgovorni i razumni da bi sačuvali naše zdravlje.  Živi i zdravi bili puno godina i čuvajte se.

/podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti