14.8 C
Janja
Petak, 19.04.2024.
NaslovnicaAktuelnosti"Prosvjetitelj" Srebrenica - apel za prikupljanje sredstava ugroženim pojedincima i institucijama (VIDEO...

“Prosvjetitelj” Srebrenica – apel za prikupljanje sredstava ugroženim pojedincima i institucijama (VIDEO PRILOG)

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Udruženje „Prosvjetitelj“ Srebrenica već više od dvije decenije neumorno radi, između ostalog i na pomoći onima kojima je potrebna, a pomaže i bh. institucije.

Već su se uključili i povodom širenja koronavirusa. Domu zdravlja u Sapni uručili su 1900 rukavica, 500 zaštitnih maski i četiri hiruška seta. Domu zdravlja u Kalesiji donirali su 2000 rukavica i 500 zaštitnih maski. I ne planiraju stati na tome. Ovo je poziv svim članovima i simpatizerima Udruženja „Prosvjetitelj“ da se uključe u pomoć svojoj domovini na načine na koje mogu.

Stoga, upućuju  proglas, apel o prikupljanju novčanih sredstava kao i drugih sredstava koje su neophodne u ovom trenutku. Prikupljenja sredstva će realizovati na terenu i dostaviti pojedincima i institucijama koji su u potrebi.

Trenutno je najveća potreba za zaštitnim i higijenskim sredstvima (hiruške maske, rukavice, sredstva za dezinfekciju), hranom i lijekovima.

Već preko vikenda obišli su veliki broj, prvenstveno majki Srebrenice i tom prilikom uručili određene količine voća, hrane i drugih potrepština. Detaljnije o ovoj akciji možete pročitati KLIKOM OVDJE

Detaljnije u video prilogu TV Podrinje. Ispod priloga imate i kontakt telefone koji služe u svrhu pomoći svima onima u potrebi.



/podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti