17 C
Janja
Četvrtak, 28.03.2024.
NaslovnicaPodrinje"Kozlučani za svoje Kozlučane" - Uspješno realizovana predramazanska akcija podjele prehrambeno -...

“Kozlučani za svoje Kozlučane” – Uspješno realizovana predramazanska akcija podjele prehrambeno – higijenskih paketa

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Akcija koj su pokrenuli Kozlučani okupljeni oko kluba ” Bracika” sa Sakibom Jatićem, Salimom Hadžimurtovićem, Husnijom Marhoševićem, Huseinom Serdarevićem, Amirom Coricem a ista je imala za cilj da sa početkom mjeseca Ramazana jednim paketom obraduju se starije osobe, sjetiti se pripadnika Armije BiH-e i naravno pomoći one koji su u potrebi.
Ovu akciju podržale su mnoge džematlije Kozluka, kao i mnogi iz drugih krajeva BiH-e, a u konačnici je podjeljeno 78 paketa u vrijednosti oko 60 KM.
Pored toga, u vrijednosti oko 400 KM, kupljeni su i raznorazni prehrambeni artikli za kuhinju MFS – EMMAUS u Zvorniku, iz koje se svakodnevno jednim obrokom snabdjeva 131 korisnik sa prostora grada Zvornika.

Paketi su podijeljeni Kozluk 61, Skočić 7, Zvornik 5 i 5 paketa je podijeljeno komšijama srpske nacionalnosti u Kozluku, a koji su u potrebi.

Koordinator ove, zaista hvale vrijedne akcije, bio je neumorni Hakija Hadžić sa svojom porodicom, koji se uveliko zahvalio svima onima koji su podržali ovu akciju moleći dragog Allaha da im svima podari svaki hajr i dobro i podari jos veći bereket u njihovoj nafaci.

Svi proizvodi nabavljeni su upravo kod Kozlučanca g-dina Hadžića u njegovoj trgovinskoj radnji “Čaršija”, čime su i na taj način učesnici i donatori pomogli svog čovjeka na ovim prostorima.

FOTO ALBUM: (klikni za veću sliku)

/Džemat Kozluk

Najnovije vijesti