13.1 C
Janja
Subota, 20.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeVlasenicaVlasenica: Od juče u timu televizije „Podrinje“ i Hasan Topalović

Vlasenica: Od juče u timu televizije „Podrinje“ i Hasan Topalović

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Televizija „Podrinje“ od nedavno je jača za još jednog mladog i perspektivnog uposlenika, našeg Hasana Topalovića. Ovaj mladi reporter će nas u svojim prilozima upoznavati sa zbivanjima na prostoru opštine Vlasenica i Milići, i time upotpuniti naše programske sadržaje iz Podrinja.

Priča o angažmanu Hasana Topalovića počela je još tokom prethodne godine, a Hasan je bio i učesnik naše emisije iz poznatog serijala „S Vahidinom kroz Podrinje“. Ipak, Hasan se u to vrijeme zbog ranije preuzetih obaveza nije želio angažovati. „Nisam želio započinjati nešto, što nisam bio siguran da ću moći ispoštovati, s obzirom da sam tada bio radno angažovan na drugim poslovima“- rekao nam je Hasan tokom nedavnog intervjua za posao.

Iz razgovora sa Hasanom zaključili smo da je osoba koja želi biti u timu ljudi koji žele mjenjati svijet na bolje, i da je to i ranije pokušavao kroz razne oblike društveno korisnog angažmana. S obzirom na misiju naše medijske kuće, da pomognemo pozitivne procese u našem društvu, koji bi rezultirali zdravijem i naprednijem životu, ova osobina  je bila presudna da Hasan postane član naše male ,ali ambiciozne i hrabre televizijske ekipe.

Zaduživši neophodnu opremu prije nekoliko dana u prostorijama sjedišta televizije u Janji Hasan se zaputio rodnom kraju, i ovih dana nam šalje svoje prve  i dugo priželjkivane priloge iz prelijepe Vlasenice.

Redakcija televizije „Podrinje“ i medijska kuća „Podrinjemedia“ mu želi dobrodošlicu i topao prijem kod naših gledalaca.

U ime redakcije: Elvir Ibrišimović

Fotografija : Senad Hadžić

 

 

Najnovije vijesti