4.3 C
Janja
Četvrtak, 07.12.2023.
NaslovnicaPodrinjeBratunacVoljavica - Bratunac: Rasvijetljeno krivično dijelo "Teška krađa"

Voljavica – Bratunac: Rasvijetljeno krivično dijelo “Teška krađa”

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac, preduzimajući operativne i istražne mjere i radnje na rasvjetljavanju krivičnih djela „Teška krađa“, izvršenih na štetu fizičkih lica u mjestu Voljavica, opština Bratunac, identifikovali su i lišili slobode lica S.S. iz Bratunca i S.M. iz Srebrenice.

Naime, navedena lica se sumnjiče da su 08/09.05.2020. godine, izvršila provalu u porodičnu kuću oštećene koja se nalazi u mjestu Voljavica, opština Bratunac, odakle su otuđili lovačko oružje, određenu količinu novca, mobilni telefon, prenosne računare, ogrlice za pse sa punjačima i kamere, pričinivši materijalnu štetu oštećenoj u iznosu od 15.500,00 КM.

Dalje, lice S.S. se sumnjiči da je u aprilu mjesecu 2020. godine, počinilo dva krivična djela „Teška krađa“, gdje je iz porodičnih kuća i pomoćnih objekata u mjestu Voljavica, opština Bratunac, otuđilo zlatni nakit, trimere, kosačice i drugi alat.

Izvršenim pretresom objekata koje koriste osumnjičeni, pronađeni su određeni predmeti koji će poslužiti kao dokazi u postupku.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, slijedi podnošenje izvještaja za navedena krivična djela.

/Policijska uprava Zvornik

/E.B.

Najnovije vijesti