6.5 C
Janja
Petak, 02.12.2022.
NaslovnicaApeli za pomoćLijepim gestom navijači iz Zenice obradovali djecu Potočara (FOTO)

Lijepim gestom navijači iz Zenice obradovali djecu Potočara (FOTO)

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Pravi i iskreni navijači često su inicijatori brojnih akcija, od onih humanitarnih do sportskih i drugih.

U znaku da nisu zaboravljena djeca Potočara obradovana su slatkišima od strane navijača fudbalskog kluba “Čelika” iz Zenice, popularnih Robijaša.

U ovome slučaju, iako su pokloni u vidu slaktiška obradovali školarce Potočara, poenta gesta je pažnja i znak da nisu zaboravljena, posebno u mjestu gdje je počinjen genocid.

-Pozivamo sve aktuelne kandidate, kandidatkinje za lokalne izbore, poznate i slavne naše ličnosti iz svih sfera života da se sjete ovoga naroda i njihove djece, da se sjete Srebrenice i Potočara i drugim danima osim 11. jula. Oni su se vratili tamo gdje im je ubijeno sve, gdje je svaki metar zemlje pokvašen šehidskom krvlju. Oni su pravi i istinski borci koji samim povratkom garantuju da će biti države Bosne i Hercegovine u njezinim međunarodno priznatim granicama. Ovo je ništa prema našim mališanima, a u toku godine, zahvaljujući našim članovima koji koordiniraju na relaciji Srebrenica – Zenica organizujemo niz akcija. DA SE NIKAD NE ZABORAVI I NE PONOVI ! ROBIJAŠI ZENICA 1988 – poručuju navijači. 

/podatke nam šalje navijač nadimka Rujanacc Rujanacc

/E.B.

Najnovije vijesti