6.5 C
Janja
Petak, 19.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeZvornik: Od sutra, četvrtak, bioskop počinje sa redovnim repertoarom

Zvornik: Od sutra, četvrtak, bioskop počinje sa redovnim repertoarom

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Od sutra, četvrta 19. novembra, Dom omladine Zvornik započeće sa redovnim bioskopskim repertoarom.
U svojim nastojanjima da povećaju broj kulturnih događaja u Zvorniku, Gradska uprava Zvornik i Dom omladine Zvornik obezbjedili su najsavremeniji digitalni bioskopski projektor (DCP).


Sa ovim projektorom Zvornik će postati jedan od rijetkih gradova u BiH i Republici Srpskoj koji ima bioskop i redovan repertoar. Građani Zvornika i ljubitelji filmske umjetnosti moći će od 19. novembra da pogledaju i prve filmove iz redovnog repertoara.


Pomenućemo da smo do sada već realizovali dva značajna kulturna događaja u novembru sa novim projektorom – Nektar OK fest karavan sa dva dokumentarna filma – „Tusta“ i „Nebeska tema“, i 14. filmski festival „Prvi kadar“ u okviru koga smo održali više projekcija igranih, dokumentarnih i animiranih filmova među kojima i domaće ostvarenje „Ime naroda“.
Potrudićemo se da nam epidemijska situacija i loše vrijeme ne kvare raspoloženje. Da uz poštovanje svih zvaničnih mjera borbe protiv pandemije korona virusa i odgovorno ponašanje doprinesemo boljem raspoloženju u našem gradu.
Novi naslovi za sve uzraste postavljeni su kao prioritet našeg repertoara. Svi ljubitelji velikog platna mogu očekivati premijere svjetskih i domaćih naslova u zavisnosti šta distributeri ponude.
Naš repertoar kao i obavještenja o ostalim događajima u Domu omladine Zvornik možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici, kao i na Instagram stranici @domomz i na Viber zajednici Doma omladine – navodi direktor Doma omladine Đorđe Deurić.
U skladu sa praksom i običajem domaćih bioskopa sve premijere i filmska sedmica počinjaće četvrtkom, pa tako od sledećeg četvrtka (19. novembar) će prikazati filmove „Tajna izgubljenog kraljevstva“ (17 časova) i „Vikend sa ćaletom“ (19 časova). Termini od 17 i 19 časova biće termini redovnog repertoara, svakim danom u sedmici osim ponedeljka, a dok traje ljetnje računanje vremena termini od 18 i 20 časova.
Ulaznice možete kupiti na biletarnici Doma omladine Zvornik. Redovna cijena ulaznice za bioskop ostaje 4KM.

/podrinjemedia.ba/E.B.

Najnovije vijesti