15.9 C
Janja
Utorak, 16.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeBijeljinaPredstavnici Naroda i pravde na radnom sastanku sa gradonačelnikom Bijeljine

Predstavnici Naroda i pravde na radnom sastanku sa gradonačelnikom Bijeljine

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Na redakcijski e-mail portala podrinjemedia.ba stiglo je saopštenje iz političke organizacije Narod i pravda koje Vam u cijelosti prenosimo:

Na poziv gradonačelnika Bijeljine dr. Ljubiše Petrovića predstavnici Povjereništva Naroda i pravde Bijeljina-Janja, danas su u prostorijama gradske uprave održali radni sastanak s gradonačelnikom.

Predstavnici Povjereništva Naroda i pravde Bijeljina-Janja razgovarali su sa gradonačelnikom Bijeljine o svim gorućim problemima povratničke populacije i načinima njihovog rješavanja.

„Zahvaljujemo gradonačelniku na pozivu i spremnosti da zajednički rješavamo sve probleme naših sugrađana. Bilo nam je značajno da gradonačelniku ukažemo koje probleme povratnici u Bijeljini vide kao primarne a koji su u nadležnosti Grada Bijeljine. Nadamo se plodnoj saradnji u narednom periodu“, istakli su iz Naroda i pravde.

Narod i pravda u Bijeljini je na prošlogodišnje Lokalne izbore izašao u koaliciji sa SDA kako bi se osigurala što bolja zastupljenost u gradskoj skupštini. „Smatramo da je učestvovanje u takvoj koaliciji bilo opravdano i da su naši kandidati značajno doprinijeli uspjehu zajedničke liste. Svakako nastavljamo raditi na razvoju Naroda i pravde u Bijeljini, cilj je da ovaj politički projekat etabliramo kao jednu zdravu i snažnu političku opciju koja je spremna da bude u službi građana“, dodaju iz Naroda i pravde Bijeljina-Janja.

/podrinjemedia.ba/

Najnovije vijesti