15.8 C
Janja
Petak, 29.03.2024.
NaslovnicaAktuelnostiNedžad dobio kolica -„Kao da sam stao na svoje noge“ (Video)

Nedžad dobio kolica -„Kao da sam stao na svoje noge“ (Video)

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

U jednoj od  naših emisija „Život iz dana u dan“ ekipa TV PODRINJE je posjetila Nedžada Delića u Bijeljini u ulici  8. Marta 21. Tom prilikom smo se željeli upoznati sa njegovim svakodnevnim životom, ali i učiniti jedno lijepo djelo. Odlučili smo bar na kratko biti društvo za razgovor i prevazilaženje samoće, koja je nažalost sapunik velikom broju onih koji su ostali da žive u domovini i daleko od svojih najmilijih.

Ipak, kako to obično biva, iz naše emisije „Život iz dana u dan“gledaoci su prepoznali potrebu da pomognu Nedžadu koji inače boluje od paralize. Na redakciju TV PODRINJE stiglo  je dosta poziva gledalaca sa željom da mu na neki način pomognu i olakšaju život. Nedžadovu veliku želju da ima kolica – skuter s kojim će moći do grada radi plaćanja računa, prodavnice i slično, ispunio je Suad Šabanović- Šabanče. Dirljiv trenutak primopredaje kolica i svu radost koju je Suad omogućio Nedžadu zabilježili smo u ovoga puta u našoj emisiji “Srcem za Podrinje“.

Koristimo priliku da se zahvalimo Suadu Šabanoviću za radost koju je ovim gestom donio Nedžadu, ali i svim ostalim dobrim ljudima, koji žele svojom solidarnošću pokrenuti promjene na bolje.

 

Priredio: Elvir Ibrišimović

Snimatelj : Senad Hadžić

Podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti