13.7 C
Janja
Četvrtak, 28.03.2024.
NaslovnicaAktuelnostiEdisino "Da budemo sretna porodica" konačno ostvareno (Video)

Edisino “Da budemo sretna porodica” konačno ostvareno (Video)

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Polovinom januara mjeseca ove godine, posjetili smo porodicu Mehić., koja decenijama živi bez vlastitog doma. Majka Fatima, ćerka Enisa i unuka Edisa konačno su ovih dana (bajramska radost) obradovane, zahvaljujući Nađi Hajduković, Ramizi Bogaljević i brojnim dobrim ljudima. Želja male Edise da budu sretna porodica je ispunjena. Njihov život više nije život pun neizvjesnosti.

Priča o ovoj vrijednoj i čestitoj porodici je poznata građanima Bijeljine i Janje, pa podrška nije izostala. TV Podrinje i njena ekipa emisije „Srcem za Podrinje“ je prezadovoljna jer smo još jednom, a nadamo se u ne i poslednji put ujedinili dobre ljude u zajedničkoj akciji dobrih djela. Ova kao i sve druge akcije zbližile su mještane Podrinja i Janje sa svojim sunarodnjacima i prijateljima širom dijaspore. To je možda najvažnija pobjeda i ostvarenje u našem zajedničkom naporu sa vama dragi naši gledaoci.

Ovaj, kao i svi drugi zajednički uspjesi, dokaz su da trebamo ostati zajedno i u istom stroju do konačne pobjede u bitci za bolji život na ovim prostorima.

Priredio: Elvir Ibrišimović

Kamera i montaža: Senad Hadžić

Podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti