6.5 C
Janja
Petak, 02.12.2022.
NaslovnicaPodrinjeBijeljinaPoziv djeci da se okušaju u svijetu muzike (Foto, Video)

Poziv djeci da se okušaju u svijetu muzike (Foto, Video)

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Ovih dana smo posjetili JU Muzičku školu „Stevan Stojanović Mokranjac“ u Bijeljini. U školu smo došli u želji da prisustvujemo koncertu i uživamo u prekrasnim melodijama, ovoga puta klavira i violine. Rzgovarali smo sa profesoricom violine Nikoletom Pavlović, koja nam je pojasnila prednosti muzičkog obrazovanja i pozvala učenike osnovnih i srednjih škola da upišu muzičku školu u Bijeljini.

Potvrdu da je JU.Muzička škola „Stevan Stojanović Mokranjac“ zaista pravi izbor, za sve one koji će predstavljati onaj suptilniji dio našeg društva potvrdili su nam i učenici Sumeja Ibrišimović (u klasi profesora Bojana Sofrenića), Sofka Mihajlović (u klasi nastavnice Ljiljane Veletić) , Aleksa Novaković u (klasi profesorice Tijane Dragojlović) i Anja Novaković u (klasi profesorice Nikolete Pavlović).

Uživajući u preljepoj muzičkoj izvedbi ovih učenika, te saznavši pojedinosti iz njihovog školskog života, odlučili smo da dio ove atmosfere poklonimo i Vama draga djeco.  Možda baš neko od Vas bude imao sreću da postane nosilac najljepših vrijednosti muzičkog stavaralaštva upisom u školu „Stevan Stojanović Mokranjac“ koji je upravo u toku.

Priredio: Elvir Ibrišimović

Snimatelj i montaža : Senad Hadžić

Podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti