3.1 C
Janja
Subota, 20.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeNapad na zvorničke policajce kod zelene pijace u centru grada

Napad na zvorničke policajce kod zelene pijace u centru grada

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Policijskoj stanici Zvornik, 31.7.2021. godine oko 02,00 časova, prijavljeno je da je u ulici Trg Кralja Petra I Кarađorđevića u Zvorniku prilikom dolaska na intervenciju, došlo do napada na policijske službenike Policijske stanice Zvornik, saopšteno je iz PU Zvornik.

– Tom prilikom povrede je zadobio jedan policijski službenik dok su od strane jedinice žandarmerije slobode lišena lica M.R., U.E., R.L., V.P. i D.Ž. svi iz Zvornika. O svemu navedenom obavješten dežurni tužilac a policijski službenici Sektora kriminalističke policije su izvršili uviđaj i nastaviće rad na dokumentovanju događaja, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijama radi se o mlađim licima koje nisu maloljetne, ali spadaju u kategoriju mladih osoba. Prema riječima svjedoka ovog događaja, mladići su vjerovatno u pijanom stanju stvarali buku i uznemiravali stanvnike centra grada.

Nakon izlaska policijske patrole na lice mjesta, mladići su iste napali, nakon čega su mladići savladani i privedeni u Policijsku stanicu Zvornik od strane zvorničke žandarmerije.

Najnovije vijesti