17 C
Janja
Četvrtak, 28.03.2024.
NaslovnicaAktuelnostiNarod i Pravda Bijeljina, Janja: Poziv na zbor građana

Narod i Pravda Bijeljina, Janja: Poziv na zbor građana

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

 
Predstavnici Naroda i Pravde Bijeljina, Janja pozivaju građane na zbor u petak od 18 časova u sali Doma kulture u Janji. Zbor građana je inače najavljen još u Hronici Podrinja prilikom gostovanja Predsjednika OO NIP Bijeljina,Janja i predstavlja jedan dio odgovora na pitanja koja se odnose na budućnost Janje i njenih građana.
“Usljed nagomilanih problema koje svakodnevno susrećemo, užasne putne infrastrukture, erodiranja obale rijeke Drine, stanja korita rijeke Janje, a s druge strane idealiziranja situacije, prinuđeni smo na ovaj način iskazati stavove i donijeti zaključke koje ćemo proslijediti nadležnima.
Istovremeno, iskoristićemo priliku da sve zainteresovane sugrađane i predstavnike udruženja koja ovdje egzistiraju upoznamo s odlukom Skupstine Kantona Sarajevo da izdvoji 0,5% budžeta ili cca 5000000 KM za podršku povratnicima i da Vas, naravno, konsultujemo o prioritetima koje ćemo kandidovati prema KS kako bi svima nama olakšali svakodnevnicu.
Dakle, glas građana, za nas, će uvijek biti presudan, stoga pozivamo sve naše sugrađane da zajednički odlučimo šta nam je u ovom momentu najprioritetnije”,stoji u obraćanju građanima Janje.
Podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti