14.3 C
Janja
Četvrtak, 25.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeDivič: Zapaljen automobil

Divič: Zapaljen automobil

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Portparol Policijske uprave Zvornik Danijela Madžarević je o ovom događaju saopštila:

Policijskoj stanici Zvornik je dana 09.11.2021.godine oko 2 sata i 24 minute lice A.Š. iz mjesta Divič, grad Zvornik prijavilo požar na njegovom putničkom motornom vozilu marke “Škoda oktavia” u mjestu Divič grad Zvornik.

Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Zvornik, kao i vatrogasci vatrogasne jedinice Zvornik. Požar je lokalizovan oko 2,45 časova. Nakon lokalizovanja požara, policijski službenici PS Zvornik ustanovili su da je navedeno vozilo u potpunosti izgorijelo, a da je požar zahvatio i putničko motorno vozilo “Golf 4” u vlasništvu lica R.P. iz mjesta Divič grad Zvornik.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj od strane policijskih službenika PS Zvornik. O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji u skladu sa Zakonom, nakon čijih preduzimanja će se izjasniti o kvalifikaciji navedenog događaja, saopštila je Madžarević.

Prema nezvaničnim informacijama, portal Zvornicki.ba prenosi da  sve ukazuje da je došlo do namjernog podmetanja požara na automobilu mladog taksiste.

Požar je prouzrokovao i manje eksplozije koje su uznemirile sve mještane ovog naselja koji ne pamte sličan događaj prethodnih godina.

PU Zvornik

Foto: Zvornicki.ba

Najnovije vijesti