15.4 C
Janja
Četvrtak, 25.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeSnagovo: U Područnoj školi realizovan projekat koji je unaprijedio kvalitet nastave i...

Snagovo: U Područnoj školi realizovan projekat koji je unaprijedio kvalitet nastave i života djece (FOTO)

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Područna škola Snagovo koja pripada JU OŠ ,,Sveti Sava ,, Zvornik je uspješno realizovala projekat koji je unaprijedio kvalitet nastave i života djece koja pohađaju nastavu u ovoj školi. Projekat je finansirala humanitarna organizacija “HASANE”.

FOTO

 Učiteljice PO Snagovo prof.Meliha Delić, prof. Edina Suljičić i prof.Aida Šahmanović sa direktorom škole Goranom Ivanovićem i predstavnicima iz Gradske uprave u školi su zajedničkim aktivnostima realizovali projeka  “Sanacija mokrih čvorova, dio ograde u školskom dvorištu, dva laptopa, projektor i razne poklone za sve učenike”, a donator je bilo Udruženje- humanitarna organizacija” Hasene”.

Zahvaljujuci realizaciji ovog projekta, učenicima su stvoreni bolji higijenski uslovi, te olakšano izvođenje nastave fizičkog i zdravstvenog vaspitanja.

Povodom završetka radova upriličena je i lijepa manifestacija, gdje su roditelji i gospodin Nurif Čivić ogranizovali ručak , tradicionalne kolače i domaće sokove za sve goste.

U ime cijelog tima, želim da izrazim zahvalnost organizaciji “Hasene” i studentima iz Holandije koji su svoju nesebičnu pomoč usmjerili našoj školi. Učenici i predstavnici studenata organizacije “Hasene ” su u školskom dvorištu zasadili po jedno drvo u znak radjanja novog prijateljstva, koje ćemo njegovati i prenijeti brigu o njima na buduće generacije – između ostalog izjavio je u svome obraćanju Nurif Čivić.

/podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti