23.1 C
Janja
Petak, 29.03.2024.
NaslovnicaPodrinjeSrebrenica: Zahvaljujući Sanimiru Ademoviću danas su obradovane 24 porodilje sa po 150...

Srebrenica: Zahvaljujući Sanimiru Ademoviću danas su obradovane 24 porodilje sa po 150 KM (FOTO)

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Treću godinu zaredom preko Muslimanskog dobrotvornog društva “Merhamet” – Srebrenica zahvaljući donacijama, uglavnom pojedinaca, organizuje akciju pomoći majkama porodiljama sa područja opštine Srebrenice.

       – Sve ovo organizujemo u cilju stimulacije i pomoći porodiljama, odnosno njihovim porodicama, u nadi da će im ovakve vrste pomoći makar malo  pomoći u ovome sve težem vremenu. Međutim, sve ovo ne bi moglo bez pomoći humani ljudi koji i na ovaj način podržavaju rad MDD “Merhameta” u Srebrenici i sve projekte ispred Dobrotvornog društva, a posebno u podršci natalitetu koji iz godine u godinu, nažalost, sve više opada. Danas je Sanimir Ademović, Srebrenčanin koji privremeno živi i radi u Švicarskoj, već drugu godinu u potpunosti finansirao naš projekat kojim smo obradovali 24 porodilje sa prostora opštine Srebrenica sa po 150 KM – istakao je za portal Podrinjemedia Sadmir Nukić – predsjednik OO MDD “Merhamet” Srebrenica.

Upućujemo najiskreniju zahvalu, kako gospodinu Ademoviću, tako i svima koji na bilo koji način pomažu naše krajeve, naše Podrinje – istakao je Nukić.

/podrinjemedia.ba/E.B.

Najnovije vijesti