19.8 C
Janja
Četvrtak, 28.03.2024.
NaslovnicaAktuelnostiBratunac: Preko usluge E-MATIČAR do dokumenata (rodni list, uvjerenje o državljanstvu, uvjerenje...

Bratunac: Preko usluge E-MATIČAR do dokumenata (rodni list, uvjerenje o državljanstvu, uvjerenje o bračnom stanju…)

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Lica čije se matične knjige vode u Opštini Bratunac, mogu izvode iz matičnih knjiga, uvjerenja o državljanstvu i uvjerenja o slobodnom bračnom stanju dobijati putem e-matičara na internet stranici opštine.


Dokumenti će biti dostavljeni poštom nakon dostavljanja dokaza o plaćanju poštarine, a pošiljke će se slati preporučeno sa dostavnicom (neposredna dostava) na adresu naznačenu u zahtjevu.


Zahtjev na internet stranici opštine mogu podnijeti: lice na koje se podaci odnose, njegov punomoćnik, član njegove uže porodice, usvojilac ili staralac – član 54. Zakona o matičnim knjigama („Službeni glasnik Republike Srpske“, broj111/09, 43/13 i 66/18).

Za sve informacije možete se obratiti na e-mail adresu ematicar@opstinabratunac.com ili na broj telefona +387(0)56/420-381 (Matična služba Opštinske uprave Bratunac).


Izrada servisa e-matičar, čiji cilj je poboljšanje kvaliteta usluga i transparentnosti rada opštinske uprave, je realizovana uz podršku Misije OEBS-a u BiH – kancelarija Srebrenica.

/Opština Bratunac

Najnovije vijesti