14.3 C
Janja
Petak, 29.03.2024.
NaslovnicaAktuelnostiSinoć u Janji održan koncert Armina Muzaferije

Sinoć u Janji održan koncert Armina Muzaferije

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

 
 
Sinoć, 16.8.2022. godine, pod pokroviteljstvom Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica na čelu sa dr. Edinom Ramićem a u organizaciji Bošnjačkog kulturno umjetničkog društva “Mula Alija Sadiković” održan je fantastičan i veoma posjećen Bajramski koncert Armina Muzaferije sa bendom.
Na samom početku prisutnima se obratio Glavni imam MIZ Janja hafiz Omer-ef Camić koji je poselamio skup i zahvalio se organizatoru i sponzoru na veoma lijepoj večeri u našoj Janji.
Nakon toga kratko se obratio i Delegat u Vijeću naroda manjeg bosanskohercegovačkog entiteta prof. Samir Baćevac koji se zahvalio ministru na posjeti i Ministarstvu na čijem je čelu na ovom koncertu ali i na pomoći i na projektima koje ovo ministarstvo kontinuirano realizuje u Janji i Bijeljini kao i o predstojećim projektima planiranim za ovu godinu.
Sa predivnom koreografijom bošnjačkih gradskih igara predstavio se KUD Mula Alija Sadiković a nakon toga Armin Muzaferija sa predivnim izvedbama ilahija, pjesama i sevdalinki u kojima su prisutni uživali.
/TV Podrinje/F.A

Najnovije vijesti