14.3 C
Janja
Četvrtak, 28.03.2024.
NaslovnicaPodrinjeBratunacU centru Bratunca gradiće se dječije igralište

U centru Bratunca gradiće se dječije igralište

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Društvo Crvenog krsta BiH, uz podršku Opštine Bratunac, finansiraće izgradnju dječijeg igrališta u Bratuncu u sklopu projekta gdje će u četiri opštine biti izgrađeni prostori za djecu sa pratećim rekvizitima.

Prema riječima Mirjane Ostojić sekretara Opštinske organizacije Crvenog krsta Bratunac izbor lokacije i pripremni radovi su već obavljeni.

„Cilj ovog projekta je obezbjediti sigurne površine za igru djece. Kompletni radovi koji se izvode sufinansirani su od Opštine Bratunac, kroz dodjelu zemljišta, pripremu podloge za postavljanje rekvizita, te stručni nadzor“, kaže Ostojićeva.

Ona kaže da su među četiri opštine na kojima će biti izgrađena igrališta dvije, Bratunac i Kozarska Dubica, koje su kroz OO Crvenog krsta iza sebe imale uspješan i predan rad u lokalnim zajednicama i šire u sklopu ciljeva i programskog rada Crvenog krsta.

Dječije igralište ponudiće bogat program za djecu, a gradi se u pješačkoj zoni u centru grada i ponudiće razne rekvizite među kojima su klackalice, ljuljaške, tobogani i kule raznih formata.

Esrebrenica.ba

Najnovije vijesti