8.6 C
Janja
Srijeda, 24.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeZvornik: Servisne informacije za 11. april 2019. - saobraćajna nezgoda kod Novog...

Zvornik: Servisne informacije za 11. april 2019. – saobraćajna nezgoda kod Novog Sela

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela i tri saobraćajne nezgode, od kojih je jedna sa posljedicama po lica.

-Na magistralnom putu Zvornik-Milići, u mjestu Novo Selo, grad Zvornik, 10.04.2019. godine oko 19,50 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali M.R. (1943) iz Crne Gore, koji je upravljao putničkim automobilom marke „Golf“, M.G. (1991) iz Sarajeva, koji je upravljao putničkim automobilom marke „Peugeot“, I.I. (1996) iz Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke „Polo“ i M.M. (1991) iz Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke „Golf“. U Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik obratio se I.I. (1996) iz Zvornika, kod kojeg su konstatovane tjelesne povrede. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.

Što se tiče snabdjevanja električnom energijom, na području Grada Zvornik, danas će se vršiti radovi na dalekovodu Drinjača 2, te će bez električne energije biti naselja: Kostjerevo, Luke, Pahljevići, Kušlat i Liješanj, u periodu od 9 do 15:00h.

Iz BIHAMK-a upozoravaju na veoma klizav kolovoz i odron zemljišta, posebno u kotlinama, a na graničnim prijelazima u Podrinju prema Srbiji, jutros (11. april) zadržavanja nisu duža od 15. minuta.

/podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti