15.8 C
Janja
Petak, 29.03.2024.
NaslovnicaPodrinjeZvornik: Servisne informacije za 23. april - tri saobraćajne nesreće, rođene dvije...

Zvornik: Servisne informacije za 23. april – tri saobraćajne nesreće, rođene dvije bebe, hapšenja…

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 sata evidentirana su tri krivična djela, tri narušavanja javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode, od kojih je jedna sa posljedicama po lica. Evidentiran je jedan požar.

-Policijskoj stanici Kozluk, 22.04.2019. godine, prijavljeno je da je u mjestu Jasenica, grad Zvornik, lice M.F. (1978) iz Zvornika, fizički napalo oštećenog. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Kozluk koji su licu M.F. uručili prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

-Na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina, u mjestu Kozluk, grad Zvornik, 22.04.2019. godine oko 09,15h, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali S.M. (1987) iz Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke „Hyundai“ i E.M. (1993) iz Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke „Fiat“. U ovoj saobraćajnoj nezgodi, učesnik E.M. je zadobio tjelesne povrede koje su konstatovane u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik. Uviđaj na mjestu saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.

Aktivnosti i rezultati

-Policijska stanica Bratunac, 22.04.2019. godine, podnijela je Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina, izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv H.Č. (1999) iz Bratunca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Krađa“.

-Policijski službenici Policijske stanice Kozluk, 22.04.2019. godine oko 12,40h, lišili su slobode O.S. (1962) iz Zvornika, pješaka koji se kretao kolovozom pod dejstvom alkohola. Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da imenovani posjeduje 2,80 g/kg alkohola u organizmu.

U porodilištu JZU “Bolnica Zvornik”, u protekla 24h rođene su dvije bebe, jedna djevojčica i jedan dječak.

Što se tiče snabdjevanja električnom energijom danas u periodu od 9:30 do 12:30h doći će do nestanka eleketrične energije na području trafostanice “Drina plast” – odnosno izlaz preko pruge prema Stevanovićima.

Iz BIHAMKA javljaju da se jutros vozi po klizavom kolovozu, te upozoravaju na jutranju maglu a na putu od Zvornika do Konjević Polja oprez zbog mogućeg odrona kamenja i zemlje na kolovoz.

Na graničnim prijelazima prema Srbiji, jutros su zadržavanja do 30 minuta.

Temperatura zraka u Zvorniku, prema mjerenju u 09:00h, bila je 13 stepeni. Jutro oblačno i pomalo prohladno, ali u ostatku dana očekuje se razvredravanje i toplije vrijeme.

/podrinjemedia.ba

 

Najnovije vijesti