13.1 C
Janja
Petak, 19.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeZvornik: Servisne informacije za 24. april - fizički napadi, saobraćajne nesreće...

Zvornik: Servisne informacije za 24. april – fizički napadi, saobraćajne nesreće…

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva narušavanja javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode, od kojih je jedna sa posljedicama po lica.

-Policijskoj stanici Kozluk, 23.04.2019. godine, prijavljeno je da je u mjestu Kozluk, grad Zvornik, lice R.Z. (1978) iz Zvornika, fizički napalo oštećenog. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Kozluk koji su licu R.Z. uručili prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

-Na lokalnom putu u mjestu Glušac, opština Milići, 23.04.2019. godine oko 12,40 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao D.V. (1996) iz Milića, upravljajući teretnim vozilom marke „Tam“, koji je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobio tjelesne povrede. Povrijeđenom licu je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Milići odakle je upućen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik na dalje zbrinjavanje. Uviđaj na mjestu saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice Milići. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.

Iz elektrodistribucije “Bijeljina” – RJ “Zvornik” najavljuju danas isključenje električne energije na izlazu prema Voćaru, zbog rekonstrukcije od 08:30h do 12:30h.

Iz BIHAMK-a javljaju da se vozi uglavnom po suhim kolovozima, a na graničnim prijelazima prema Srbiji zadržavanja su oko 30 minuta.

/podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti