17 C
Janja
Četvrtak, 28.03.2024.
NaslovnicaPodrinjeZvornik: Servisne informacije za 30. april - jedno lice lišeno slobode

Zvornik: Servisne informacije za 30. april – jedno lice lišeno slobode

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 29.04.2019. godine

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 sata evidentirana su dva krivična djela (Šekovići i Vlasenica) i jedno narušavanje javnog reda i mira.

Jedno lice lišeno slobode

-Policijskoj stanici Šekovići, 29.04.2019. godine, prijavljeno je da ispred ugostiteljskog objekta u Šekovićima, lice S.L. (1998) iz Šekovića, narušava javni red i mir, gdje prilikom dolaska policijskih službenika na lice mjesta lice S.L. nastavilo sa narušavanjem javnog reda i mira, zbog čega je lišeno slobode. Policijski službenici nastavljaju dalji rad na dokumentovanju prekršaja.

U JU “Bolnica” Zvornik, u protekla 24h nije bilo porađaja.

Iz BIHAMK-a upozoravaju zbog obilnih padavina u protekle noći, na veoma klizav kolovoz i na veći odron kamenja i zemlje, posebno na putu od Diviča do Konjević Polja i od Vlasenice do Kladnja.

Na graničnim prijelazima prema Srbiji, moguća su zadržavanja do 30-tak minuta.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području  RJ Zvornik danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Temperatura zraka jutros oko 8 do 10 stepeni. U toku dana očekuje se također slabija kiša, koja će u predvečernjim satima da pređe u pljuskove.

/podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti