5.9 C
Janja
Petak, 26.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeZvornik: Servisne informacije za 6. maj - pet saobraćajnih nesreća, rođena jedna...

Zvornik: Servisne informacije za 6. maj – pet saobraćajnih nesreća, rođena jedna beba, temperatura samo 3 stepena …

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 sata evidentirano je jedno krivično djelo, jedno narušavanje javnog reda i mira i pet saobraćajnih nezgoda, od kojih su tri sa posljedicama po lica.

Sudar golfa i traktora

Na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina, u mjestu Pilica, grad Zvornik, 05.05.2019. godine oko 11,50 h, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali S.S. (1996) iz Bijeljine, koji je upravljao putničkim automobilom marke „Golf” i R.T. (1960) iz Zvornika, koji je upravljao traktorom marke „IMT”, koji je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobio tjelesne povrede. Povrijeđenom licu je ukazana ljekarska pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik. U toku je rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode.

Zadnja 24h u JZU “Bolnica Zvornik” rođena je jedna beba, tačnije dječak.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Zvornik danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se danas odvija po veoma mokrom i klizavom kolovozu, te iz BIHAMK-a apeluju na sve vozače da maksimalno pažljivo voze i pridržavaju se oznaka ograničenja brzine.

Bratunac-Drinjača

Zbog radova na sanaciji klizišta od 00 do 07 sati  i od 16 do 00 sati na snazi je zabrana saobraćaja za teretna motorna vozila preko 3,5 tone ukupne mase i autobuse preko 5 tona.

Na graničnim prijelazima prema Srbiji, zadržavanju jutros nisu duža od 30 minuta.

Temperatura zraka jutros (09:00h) u Zvorniku iznosila je svega 3 stepena, a subjektivan osjećaj je oko 1 stepen.

/podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti