1.5 C
Janja
Subota, 20.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeServisne informacije za Zvornik: 14. maj - rođena jedna beba, rijeke u...

Servisne informacije za Zvornik: 14. maj – rođena jedna beba, rijeke u svojim koritima, tri saobraćajne nesreće

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 sata evidentirana su dva krivična djela, dva narušavanja javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode, od kojih je jedna sa posljedicama po lica.

-Na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina, u mjestu Karakaj, grad Zvornik, 13.05.2019. godine oko 13,30h, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali S.J. (1993) iz Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke „Škoda“ i D.G. (1998) iz Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke „Renault“. U ovoj saobraćajnoj nezgodi, učesnik S.J. je zadobio tjelesne povrede koje su konstatovane u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik. Uviđaj na mjestu saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.

U protekla 24 sata, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Zvornikdanas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Vodotoci rijeka i riječica (potoka) su i dalje u granicama normale, odnosno nema prijava oko izliva istih.

Jutros se vozi po veoma mokrim i klizavim kolovozima, a na relaciji Divič – Konjević Polje upozoravamo na mogući odron kamenja i zemlje na kolovoz. Vozače molimo na velike opreze i pridržavanja ograničenja brzina.

Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Temperatura zraka jutros (08:00h) samo 6 stepeni.

/podrinjemedia.ba

Foto: Preuzeto sa FB stranice …

Najnovije vijesti