13.7 C
Janja
Četvrtak, 28.03.2024.
NaslovnicaPodrinjePodrinje: Servisne informacije za 21. maj - rođene četiri bebe, isključenja električne...

Podrinje: Servisne informacije za 21. maj – rođene četiri bebe, isključenja električne energije …

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 sata evidentirana su dva krivična djela i jedna saobraćajna nezgoda sa posljedicama po lica.

-Policijskoj stanici Zvornik, 20.05.2019. godine, prijavljeno je da je jedno lice upućivalo prijetnje oštećenoj. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela „Ugrožavanje sigurnosti“.

-Na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina, u mjestu Pađine, grad Zvornik, 20.05.2019. godine oko 20,40h , dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali N.S. (1956) iz Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke „Suzuki“ i S.S. (1997) iz Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke „VW Polo“. U ovoj saobraćajnoj nezgodi, učesnik N.S. je zadobio tjelesne povrede i isti je prevezen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, odakle je upućen u Univerzitetski klinički centar Tuzla na dalje zbrinjavanje. Uviđaj na mjestu saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.

Aktivnosti i rezultati

-Policijska stanica Milići, 20.05.2019. godine, podnijela je Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo, izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica D.M. (1976) iz Milića, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

U JZU “Bolnica Zvornika” u protekla 24h rođene su tri bebe, a u Milićima jedna.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na TS „Čelopek-Mitrovići“ od 10:30 do 12:00h, i TS „Kosovača“ od 8:30 do 9:30h.

Na području RJ Vlasenica, danas će biti izvedeni radovi u opštini Milići, na ČTS „Nova Kasaba“ te će bez struje biti Kasaba, Cerska, Raševo, V. Polje, Dubnica, Rajići, Buljevići, Neđeljišta, Toljevići, Dubačko, Glušac i Bišina u periodu od 09 do 15:30h.

Na području RJ Bratunac danas će se izvesti radovi na TS „Kravica“ te će bez električne energije u periodu od 11 do 14h biti Šiljkovići.

U periodu od od 08 do 16 h bez struje će biti i Sandići, Lolići, Suljići, Pervani i Konjević Polje zbog radova na dalekovodu „Konjević polje“.

Jutros se vozi po mjestimično vlažnim kolovozima, te u Podrinju nisu evidentirane veće gužve.

Bratunac-Drinjača

Zbog radova na sanaciji klizišta od 00 do 07 sati  i od 16 do 00 sati na snazi je zabrana saobraćaja za teretna motorna vozila preko 3,5 tone ukupne mase i autobuse preko 5 tona.

Na graničnim prijelazima jutros zadržavanja nisu duža od 15 – 20 minuta.

Temperature zraka: 9:00h

Zvornik: 18 stepeni,

Srebrenica: 16,

Bratunac: 18,

Vlasenica: 14 stepeni.

/podrinjemedia.ba

dio informacija za Miliće i Vlasenicu prezet je sa portala infobirač

Najnovije vijesti