22.6 C
Janja
Petak, 29.03.2024.
NaslovnicaPodrinjeBratunacOdržana 20. redovna sjednica SO Bratunac

Održana 20. redovna sjednica SO Bratunac

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Skupština opštine Bratunac na 20. redovnoj sjednici usvojila je odluke o izgradnji zgrade opštine i stambeno-poslovnog objekta. Načelnik opštine Nedeljko Mlađenović upoznao je odbornike da je urađen projekat i da očekuje da će nova zgrada opštine, koja će se graditi na lokaciji stare, biti završena sredinom naredne godine. On je rekao da će nova zgrada koštati oko dva miliona maraka i da je Vlada Srbije za tu namjenu obezbijedila milion maraka.

“Preostala sredstva obezbijediće opština Bratunac uz pomoć Vlade RS-a”, rekao je Mlađenović i dodao da će Opštinska uprava do završetka izgradnje novog objekta biti preseljena u prostorije Doma kulture.

Odbornici su na 20. redovnoj sjednici Skupštine, koja je održana 25-og juna usvojili i Odluku o načinu i uslovima javne prodaje gradskog građevinskog zemljišta za izgradnju stambeno-poslovnog objekta.
 
Na sjednici je razriješen dužnosti načelnika Odjeljenja za opštu upravu Ognjen Radić a tu dužnost u narednom periodu obavljaće Marko Blagojević, diplomirani pravnik.
 
Usvojena je i Odluka o raspisivanju Javnog konkursa za izbor i imenovanje načelnika tog odjeljenja, kao i Odluka o imenovanju konkursne komisije za sprovođenje tog konkursa.
Članovi komisije su Rada Veselinović, Andrijana Marković, Boris Trninić, Fadila Muminović i Nada Simić.
 
Odbornici su razriješili dužnosti člana Odbora za žalbe Opštine Bratunac Gradimira Krivaka a za vršioca dužnosti člana tog odbora imenovali Tijanu Trninić, diplomiranu pravnicu.
 
Usvojen je i prijedlog Odluke o određivanju godišnje pauze u radu Skupštine opštine Bratunac za ovu godinu.
 
podrinjemedia.ba
 

Najnovije vijesti