6.5 C
Janja
Četvrtak, 18.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeJanjaFK PODRINJE - Ipak novi početak

FK PODRINJE – Ipak novi početak

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Tek nešto više od sedmicu dana, nakon što smo objavili zabrinjavajuće vjesti povodom opstanka prvoligaša iz Janje, naša televizijska ekipa dobila je neočekivan poziv Upravnog odbora fudbalskog kluba „Podrinje“. Povod za poziv i ponovnu posjetu, ovoga puta bile su
pozitivne vijesti.
 
Naime, tokom protekle sedmice ljubitelji sporta i simpatizeri fudbalskog kluba Podrinje, kao i svi oni, koji uviđaju značaj opstanka svih društveno korisnih institucija u Janji, ponudili su svoju nesebičnu podršku klubu. Ova podrška je finansijskog ali i moralnog karaktera i upućena je kako od mještana iz Janje, tako i od Janjaraca, koji žive širom Evrope i svijeta.
 
Ohrabreni novonastalom situacijom, u kojoj će FK.PODRINJE prevazići finansijske probleme, članovi Upravnog odbora su na novoj sjednici postigli dogovor o novom sazivu ovog rukovodećeg tjela.
 
Ovoga puta, svaki član Upravnog odbora snosit će odgovornost za preuzete obaveze unutar kluba. Da novi saziv Upravnog odbora zaista treba ozbiljno svatiti svjedoči i činjenica, da je na pomolu izrada poslovnog plana sa jasno postavljenim ciljevima kluba za naredni period.
 
S tim u vezi razgovarali smo sa novim- starim predsjednikom i članom uprave FK “Podrinja” Mirsadom Trnovcem i Direktorom FK “Podrinja” Fadilom Baćevcem. Svoja očekivanja nam je iznio i šef stručnog štaba Zumbul Mahalbašić, koji je prilikom naše posjete izvršio prozivku igrača i time označio početak priprema za novu takmičarsku sezonu ali i novi početak za FK PODRINJE JANJA.
 
U svemu opširnije pogledajte u video prilogu televizije “Podrinje”.
Tekst pripremio: Elvir Ibrišimović
 

Najnovije vijesti