12.6 C
Janja
Nedjelja, 21.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeZvornik: U Tršiću lančani sudar. Šestero povrijeđenih

Zvornik: U Tršiću lančani sudar. Šestero povrijeđenih

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina, u mjestu Tršić, grad Zvornik, 19.09.2019. godine oko 22,15 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala tri putnička automobila, prilikom čega je šest lica zadobilo tjelesne povrede.

U saobraćajnoj nezgodi učestvovali su putnički automobil marke „VW Golf“, kojim je upravljala A.S. (2000) iz Zvornika, sa kojom se u vozilu nalazio F.J. i dva maloljetna lica, zatim putnički automobil marke „Peugeot“, kojim je upravljao N.M. (2000) iz Zvornika, sa kojim se u vozilu nalazilo jedno maloljetno lice i putnički automobil marke „VW Tiguan“, kojim je upravljala H.V. (1994) iz Zvornika.

Svih šest lica koja su se nalazila u putničkim automobilima „VW Golf“ i „Peugeot“ je zadobilo tjelesne povrede koje su konstatovane u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik. Uviđaj na mjestu saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik.

Policijska uprava Zvornik apeluje na sve učesnike da poštuju saobraćajne propise i da prilagode vožnju uslovima puta, kako bi zaštitili svoj ali i živote drugih građana.

/podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti