5.9 C
Janja
Četvrtak, 25.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeGranična policija u Zvorniku: Improvizovani punktovi pod otvorenim nebom

Granična policija u Zvorniku: Improvizovani punktovi pod otvorenim nebom

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Policijska uprava Zvornik sa 30 službenika pomaže jedinici Granične policije Zvornik u kontroli i onemogućavanju migranata da prelaze granični pojas, izjavio je zamjenik načelnika Vladan Vasilić. On je podsjetio da ova uprava teren obilazi kolima, a kontrola u graničnom pojasu se vrši i patroliranjem i dežuranjem na improvizovanim punktovima.

Da ovaj posao nije ni malo lahak , pokazuje i fotografija jednog takvog punkta pored željezničke pruge, koji pripadnike policije i granične policije, od kiše i vjetra štiti samo ceradom. Otvoren prostor , vjetar, kiša a uskoro i snijeg, samo pokazuje da patroliranje i dežuranje nije nimalo jednostavan zadatak.

Na području Zvornika primjećen je sve veći broj migranata. . Kako saznajemo u Policijskoj upravi Zvornik razlog je što se sve češće migranti vraćaju sa zapadnih područja BiH ka Republici Srbiji. Najveći pritisak i prelazak migranata dešava se upravo preko željezničkog mosta gde se ove nedjelje desila i nesreća u kojoj je jedan migrant podletio pod voz i kome su amputirane obje noge.

/Osvit Zvornik/

Najnovije vijesti