14.7 C
Janja
Petak, 26.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeBijeljinaNovi početak za Sportsko ribolovno udruženje „Drina“ Janja (Video prilog)

Novi početak za Sportsko ribolovno udruženje „Drina“ Janja (Video prilog)

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

U proteklih nekolkiko mjeseci brojne institucije iz oblasti sportskog života u Janji su na svoj način pokazivale simptome krize u pojedinim segmentima njihovog rada.

Ta kriza se ogledala od slučaja do slučaja, negdje u finansijskom, negdje u sistemu upravljanja organizacijom odnosno udruženjem. Igrom slučaja ili ne, sve sportske organizacije i udruženja su probleme sa kojim su suočene, rješavale tokom februara mjeseca, vršeći dodatne reorganizacije i sprovodeći izborne skupštine.

Jedno od takvih udruženja je i Sportsko ribolovno udruženje „Drina“ Janja, koje je 19.02.2020.godine održalo izbornu skupštinu i izabralo novo rukovodstvo ove organizacije. Na izbornoj skupštini je prisustvovalo preko sedamdeset članova ovog sportskog ribolovnog udruženja, gdje je uz diskusiju i brojne prijedloge odlučeno da se formira novo rukovodstvo, koje će na adekvatan i transparentan način pristupiti redovnim obavezama i zadatcima koji stoje pred udruženjem.

O aktuelnim problemima, razlozima za sazivanje izborne skupštine, te novim ciljevima rada razgovarali smo sa novoizabranim predstavnicima udruženja predsjednikom Skupštine udruženjaVahidinom Jusićem i predsjednikom Upravnog odbora Slavišom Vukovićem.

Autor: Elvir Ibrišimović

Snimatelj: Senad Hadžić

Podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti