17 C
Janja
Četvrtak, 28.03.2024.
NaslovnicaPodrinjeKozluk: Djeca obradovana prigodnim poklonima - paketićima (foto)

Kozluk: Djeca obradovana prigodnim poklonima – paketićima (foto)

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Dugi niz godina u džematu Kozluk redovne se u toku ramazana organizuje po nekoliko kolektivnih iftara. Sve to finansiraju Kozlučani razasuti po bijelom svijetu, ali koji nikad ne zaboravljaju svoje korijene i mjesto gdje su rođeni.

Iftari nisu prolazili bez pomoći omladine, koja je uvijek bila spremna ustati i pomoći oko bilo čega. Kao nagrada za tu pomoć, svake godine organizovan je poseban iftar, baš za njih. Međutim, ove godine zbog pandemije korona virusa, iftari nisu organizovani, ali Kozlučani nisu zaboravili svoje najmlađe.

Naime, jučer ista osoba, koja godinama finansira i omladinski kolektivni iftar, odlučila je da ponovo počasti omladinu i one najmlađe prigodnim poklonima. Tako su u džematu svi obradovani paketićima koji su im dostavljeni na kućne adrese, kao znak pažnje i zahvale za svu pomoć u prethodnim godinama.

Omladina je uveliko zahvalila donatoru, koji je striktno naveo da se ne pominje, moleći dragog Allaha da njega i njegovu porodicu počasti svakim hajrom i dobrom, uveča njihovu nafaku i počasti ih sa još hajirli evlada koji će sa Allahovom pomoći koračati pravim putem… Amin.

FOTO: (samo dijelić fotografija)

/podrinjemedia.ba

/E.B.

Najnovije vijesti