5.9 C
Janja
Petak, 26.04.2024.
NaslovnicaUncategorizedZvornik: Humana akcija "Kuća za Elvisa" - šehidsku porodicu. Uskoro i useljenje...

Zvornik: Humana akcija “Kuća za Elvisa” – šehidsku porodicu. Uskoro i useljenje (VIDEO REPORTAŽA)

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Treća po redu video reportaža o humanoj akciji “Kuća za Elvisa”, naselje Grbavci kod Zvornika. Riječ je o šehidskoj porodici koja i danas živi kao podstanar u ovom bošnjačkom mjestu zvorničke regije.

Televizija Podrinje je od prvog dana, od kopanja temelja, bila na licu mjesta i kroz svoje reportaže “Srcem za Podrinje”, informisala Vas dokle se sve stizalo sa radovima.

Danas, 1. jula, ponovo smo bili na licu mjesta i naprosto smo iznenađeni intezitetom izvođenja radova. Kuća je već pokrivena a uveliko se obavljaju i unutrašnji “fini” radovi.

Koristimo priliku, za one koji ne mogu sagledati ovu 30-to minutnu reportažu da izvođači mole sve one koji imaju vremena, a iole znaju obavljati bilo kakve građevinske poslove, posebno oko gletovanja stiropora da se odazovu u subotu i nedjelju (4. i 5. jula) kako bi za ta dva dana presvukli ljepilo na postavljeni stiropor.

Također, traži se i keramičar za kupatilo i hodnik, odnosno ugradnju pločica. Ako treba biće i plaćen, samo da se i taj dio posla odradi.

Sve ovo i mnogo više možete saznati i pogledati u video reportaži TV Podrinje – redakcije Zvornik.



/TV Podrinje/E.B.

Najnovije vijesti