-1.3 C
Janja
Utorak, 07.02.2023.
NaslovnicaZanimljivostiArmin Muzaferija i đakon Branislav Rajković oduševili bh. javnost ilahijom (Video)

Armin Muzaferija i đakon Branislav Rajković oduševili bh. javnost ilahijom (Video)

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Visočanin Armin Muzaferija je u ponedjeljak održao svoj prvi koncert u Trebinju. Zbog epidemioloških mjera koncertu nije mogao prisustvovati veći broj posjetitelja, ali to nije spriječilo Muzaferiju i njegov bend da naprave lijepu muzičku priču.

“Bh. turneja za mene traje dok ne obiđem svako mjesto u našoj lijepoj Bosni i Hercegovini. Trebinje je jedan od najljepših gradova BiH, a isto važi i za stanovnike koji su nas srdačno dočekali. Iako su još uvijek na snazi mjere zbog epidemije uz poštivanje pravila imali smo nezaboravno veče u srcu trebinjske čaršije”, kaže Armin Muzaferija.

Na opće oduševljenje prisutnih, Armin je pozvao đakona iz Mostara Branislava Rajkovića na scenu gdje su zajedno izveli ilahiju “Dođi vidi ašk šta čini” uz poruku da nam je obveza, a ne stvar izbora graditi mostove i promovirati univerzalne vrijednosti.

Snimak sa nastupa u Trebinju na svom Facebook profilu objavio je efendija Rijad Kamber, a snimak je za nepuna dva dana zabilježio vise od 130 hiljada pregleda i 1.300 dijeljenja.

Kako je izgledao taj dio nastupa možete pogledati u nastavku:

Redakcija RTV Visoko/ Podrinjemedia.ba

Najnovije vijesti