19.3 C
Janja
Petak, 26.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeMilićiOpština Milići: Federalno ministarstvo sa novim ulaganjima

Opština Milići: Federalno ministarstvo sa novim ulaganjima

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

U Sali za sastanke u zgradi Opštine Milići, 12.oktobra 2020.godine, Načelnik opštine Momir Lazarević i Federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Edin Ramić potpisali su dodatni ugovor o sufinansiranju projekata.

Prema riječima zamjenika načelnika Marka Savića, Federalno ministarstvo raseljenjih osoba i izbjeglica je značajan sufinansijer u našoj opštini, kada je riječ o povratničkoj populaciji. Danas je zaključen sporazum o sufinansiranju 5 novih putnih pravaca : Gornje Raševo, Nova Kasaba – Vranovići, Kaldrmica – Heldo Polje, Nova Kasaba – Sebiočina i Štedrić – Nurići. Federalno ministarstvo raseljenjih osoba i izbjeglica će učestvovati sa 118.000,00 KM, učešće građana je 110.000,00 KM a Opština Milići izdvojiće 188.000,00 KM.

U svom obraćanju ministar Edin Ramić istakao je da se radi o jednoj dobroj i kvalitetnoj saradnji sa načelnikom i njegovim saradnicima, a rezultati se vide i danas prilikom obilaska završenih dionica koje su zajednički finansirali Opština Milići, Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica, kao i mještani. Prošle godine je potpisan sporazum sa načelnikom opštine Milići, koji se realizuje učešćem FMROI od 340.000 KM, ostalo je učešće opštine i mještana.

/Opština Milići/

/podrinjemedia.ba/E.B.

Najnovije vijesti