8.6 C
Janja
Petak, 26.04.2024.
NaslovnicaPodrinjeZvornik: Podjela sportske opreme za sve sportske klubove

Zvornik: Podjela sportske opreme za sve sportske klubove

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Zbog mnogobrojnih problema u kojima se nalaze svi sportski klubovi u državi, posebno u vremenu pandemije virusa korona, Gradska uprava Zvornika napravila je jedan nesvakidašnji potez i svim klubovima, ukupno njih 36, koji egzistiraju na području grada Zvornika  donirala sportsku opremu.

Kako saznajemo od nekih trenera, prije mjesec do dva dana, dobili su poziv iz Gradske uprave u kojem su ih pitali šta im je neophodno od opreme, da bi zaista to se ovih dana i počelo realizovati na terenu.


Danas će sportsku opremu uručiti Bojan Ivanović, zamjenik gradonačelnika i Darko Stefanović, načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti klubovima „Zvornik basket“, RK „Drina“, džiu džicu „Junior“ i tekvondo klubu „Srpski Soko“.
U okviru ove kampanje, dan ranije opremu su dobili: odbojkaški klub „Drina“, košarkaški klub „Drina Princip“, karate klub „Sensei“ i džudo klub „Srpski Soko“.
Prema najavama iz Gradske uprave grada Zvornika primopredaja opreme ostalim sportskim kolektivima biće organizovana u narednih sedam dana.

/Grad Zvornik/podrinjemedia.ba/E.B.

Najnovije vijesti