-2.4 C
Janja
Utorak, 07.02.2023.
NaslovnicaPodrinjeZvornik: U naselju Ulice pronađena veća količina oružja. Vlasnik lišen slobode

Zvornik: U naselju Ulice pronađena veća količina oružja. Vlasnik lišen slobode

PAYPAL donacija

Poštovani,

Vašom donacijom pomažete i unapređujete rad TV Podrinje.

Hvala Vam.

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, lišili su slobode M.J. iz Zvornika, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela „Izazivanje opšte opasnosti“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

Naime, Policijskoj stanici Zvornik, 06.12.2020. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, u toku prethodne noći, u mjestu Ulice, grad Zvornik, pucalo iz vatrenog oružja. Preduzimajući aktivnosti na rasvjetljavanju ovog događaja, policijski službenici PS Zvornik su identifikovali M.J. kojeg su lišili slobode.

Izvršenim pretresom stambenog objekta i vozila koje koristi osumnjičeni, policijski službenici su pronašli i privremeno oduzeli automatsku pušku M-70, vojnu pušku, ručne bombe i druga minsko-eksplozivna sredstva, veću količinu municije i druge predmete koji mogu poslužiti kao dokazi u krivičnom postupku.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenog slijedi podnošenje izvještaja zbog krivičnih djela „Izazivanje opšte opasnosti“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

/PU Zvornik

/E.B.

Najnovije vijesti